Ayub Hussien

Grundare av Fotbollsbloggen 


Jag är en fotbollsälskande galning som i fler år genom livet samlat på mig massor med fantastiska erfarenheter och kunskaper som jag nu känner att jag genom bloggandet vill dela med mig av. Mycket nöje! Och förresten, har du några synpunkter får du gärna kontakta mig!

Mina första möten med fotbollen 

Sedan barnsben har fotbollen varit en naturlig faktor i livet, något som funnits där även om den i början var mindre framtonad. Det var dock inte förrns jag, en då blyg 13 årig kille, vågade spela fotboll på rasterna som jag blev förtjust. När jag sedan satte mitt första mål, när jag avgjorde min första match och fick känna adrenalinet rinna genom kroppen visste jag att det här med fotboll var något speciellt. Livet fortsatte och jag klev in i mitt första riktiga omklädningsrum och lyssnade på mitt första peptalk, då blev jag förälskad på riktigt. Känslan av att vara en del av ett lag som var förenade genom allt, det svåra och tuffa, tillsammans - ungdomar med nationaliteter från hela världen -  insåg jag är något som bara fotbollen har makten att skapa.  Varje en av dessa intryck fick mig att inse att det är något speciellt med sporten och det var dessa upplevelser och erfarenheter som sakta men säkert formade min kärlek till fotboll.

Varför startade jag hemsidan?

Redan i tonåren fick jag smeknamnet "fotbollsjournalisten" på högstadiet. Jag hade det svårt i tonåren. Fotbollen blev mitt sätt att hävda mig. Mitt sätt att briljera.

Sedan transformerades kärleken för sporten till en relation och till sist ett giftermål. Drömmen om att få jobba med fotboll etsade sig fast i skallen och skulle inte släppa. Därifrån fick jag idén att starta fotbollsbloggen. Drömmen blir nu verklighet.

Min ambition är att skapa en plattform som ska bli nummer 1 i Sverige när det kommer till producerande av fotbollsinnehåll i form av krönikor, matchrapporter, analyser och reportage. Det är inte en liten dröm och inte lätt utfört men inget som är värt något är heller någonsin det. Rom byggdes inte på en dag.